Wednesday, May 2, 2012

wajah baru, post baru..

Bismillah...walhamdulillah...

Wah lama sungguh la tak update blog ni...dekat setahun, jangankan update, jenguk pun tak berkesempatan.. sian blog saya ni.. ada masa skit ni, sempat la bagi wajah blog ni bertukar...

Terfikir juga nak post topik2 pasal agama, petua or family's stories.. tapi tu lah memang tak berkesempatan lebih2 lagi semenjak mendapat my sweet litle darling ni... kalau ada kesempatan nak online pun, tengok FB dulu..

Kepada yang masih sudi buka and baca blog ni, especially my loyal friend and reader, Aima.. insyaAllah saya cuba untuk mengupdate blog ni dengan entry2 yang boleh di share dan semoga ianya mendapat manfaat pada semua :)

2 comments:

N.Aima K said...

salam..

eh mcm tau tau ja i baca..kihkih..selitselit la cerita psl lu'lu bah..

ZaujahSaifullah said...

insyaAllah, tggu jak update ya..hihi.. beriya2 bah aku ni..doakan aku rajin ya.. aku bru baca blogmu bhgn ring sling.. aduh bagusnya berkawan sm ko ni tegar for baby.. ibu mithali ni.. sbbnya apa yg ko fikir aku fikir jg..skang ni risau anakku makin manja bah klu di kasi baring (ms dia sakit) mau kena dukung jak..mmg terbengkalai keja rumah.. ms tu la terfikir mau pakai ring sling bwk dia kemana2 smbil wat keja..

tp alhamdulillah bru ni dia shat sdh, bagus perangai mau seja di kasi baring.. ndak tau la mgkn mau jg dibeli tu kalau outing kan..

ari tu plak beli CD, bagus jg for baby, tp ari tu bocor bah..rupanya kakak yg tmpt aku beli tu dia ckp kena fit kan size nya..aku pun fitkan la..ndak la bocor..tp mcm terseksa jak bby sebab mcm ketat..lpas nyusu tgk kecil jak perutnya..jd aku berfikir lg mau bg pakai cd or not..

alhmdulillah..full BF.. best kn bila jd full bf mom ni..hhe.. tq ma being my visitor n reader here :)